tisdag, januari 18, 2022
More

  Latest Posts

  Amerikan förstärker Leksand

  Leksands IF förstärker inför stundande playoff- och kvalspel. På fredagen gjorde klubben klart med backen Kevin Schulze, 25, som ansluter från Västerviks IK.

  Kevin Schulze kommer ursprungligen från Minnesota i USA där han även påbörjade sin hockeykarriär i high school för Hill-Murray School.

  På universitetsnivå spelade Schulze fyra säsonger för University of Wisconsin i NCAA innan seniorkarriären tog sin början på allvar då han gjorde två poängstarka säsonger i Wheeling Nailers i ECHL.

  Läs också: Leksand hyllar legendaren med tröjan i taket

  Inför den innevarande säsongen lämnade Schulze USA för att skriva på för Västerviks IK i HockeyAllsvenskan. Under säsongen har han spelat 41 matcher i HockeyAllsvenskan och under dessa producerat 20 poäng (2+18) från sin backposition.

  Kevin Schulze är spelklar för Leksands IF till onsdagens bortamatch mot Karlskrona HK. Kontraktet gäller säsongen ut.

  – Vi har letat en backförstärkning under en tid för att bredda vår backsida, och är nu väldigt glada att kunna presentera Kevin Schulze från Västervik. I Kevin får vi en back som kommer hjälpa vårt offensiva spel genom bra blick för spelet, och han är en utmärkt skridskoåkare och bra i passningsspelet, säger Leksands sportchef, Thomas Johansson, i ett pressmeddelande.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.